VORTEX OPTICS KAIBAB HD 20×56

11.599,00 kr.

Email

Beskrivelse

Kaibab HD kikkerten overlader ingen ting til fantasien: enhver detalje – selv på ekstreme afstande – gengives perfekt i skarpe og kontrastrige farver. Den medfølgende Uni-Daptor stativadapter gør det nemt at montere kikkerten på et fotostativ så de store forstørrelser kan udnyttes uden rystelser.

HD (high density) Premium optikken i disse kikkerter leverer fantastisk opløsning og farverenhed i hele synsfeltet. Ved at benytte ED (ekstra-lavdispersion) glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning. Et 3-linset apokromatisk designfjerner desuden farvefejl ved at samle lyset fra hele det synlige spektrum i et og samme fokal punkt.

XR Plus multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger.
Bak4 prismerne er påført en fasekorrigende belægning som minimerer tabet af opløsning og øger kontrasten markant. Der er desuden anvendt en dielektrisk højreflekterende belægning som øger lys reflektiviteten til tæt på 99%.

ArmorTek belægningen beskytter de udvendige linser mod regn, snavs og ridser. Alle de forskellige belægninger er desuden påført med den specielle Plasma Tech som markant forlænger deres holdbarhed.

Det stødsikre design med en kraftig gummiarmering er selvfølgelig vandtæt/dugfri med Argon gas og O-rings forseglinger. Argon gas går ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder desuden sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

Twist-up øjestykker med ekstra lang øjeafstand gør disse modeller specielt behagelig for brillebærer.

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Kaibab HD serien.

– Forstørrelse: 20x
– Frontlinse diameter: 56mm
– Synsfelt på 1000 meter: 56 meter (3.2 grader)
– Nærfokus: cirka 7 meter
– Øjeafstand: 15mm
– Udtrædelsespupil: 2,8mm
– Pupilafstand: 60-76mm
– Dimensioner: 196x145mm
– Vægt: 1233 gram

Alle modeller leveres med luksus taske, beskyttelsesdæksler, Uni-Daptor stativadapter, ergonomisk bærerem og klud af mikrofiber.

Læs mere

Yderligere information

Vægt 1,8 kg