VORTEX OPTICS RAZOR HD GEN II 4.5-27x56FFP EBR-1C MRAD

20.999,00 kr.

Email

Beskrivelse

Den nye Razor HD Gen. II serie er designet med det absolut bedste optik og mekanik der findes på markedet i dag. Materiale valget og den håndværksmæssige kvalitet garanterer en sigtekikkert der holder hele livet – derfor er Vortex Optics heller ikke bange for at give livsvarig VIP garanti.

HD (high density) Premium optikken i disse modeller leverer fantastisk opløsning og farverenhed i hele synsfeltet. Ved at benytte ED (ekstra-lav dispersion) glaslinser minimeres kromatisk abberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning. Et 3-linset apokromatisk design fjerner desuden farvefejl ved at samle lyset fra hele det synlige spektrum i et og samme fokalpunkt.

XR Plus multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger.
ArmorTek belægningen beskytter de udvendige linser mod regn, snavs og ridser. Alle de forskellige belægninger er desuden påført med den specielle Plasma Tech som markant forlænger deres holdbarhed.

Hurtigfokuserende øjestykke er også standard på alle Razor HD Gen. II sigtekikkerter. Skarphedsindstillingen er let, og uønsket bevægelser reduceres til et minimum.

Ved at tilbyde 6x zoom i modsætning til standard 4x zoom, opnås både et stort synsfelt ved den lavest forstørrelse og flere detaljer ved den største forstørrelse. Du får med andre ord det bedste fra begge verdener…

De åbne L-Tec tactical tårne giver hurtigt adgang til justeringer af sigtekikkerten og kan nemt nulstilles. Den indbyggede rotationsindikator på siden af tårnet gør det nemt at se hvor mange gange man har roteret elevationen.

Det helstøbte kikkertrør i aircraft-grade aluminium er selvfølgelig vandtæt/dugfri med Argon gas og O-rings forseglinger. Argon gas går ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder desuden sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

Belysningen kan justeres fra meget dæmpede til meget lys indstilling, afhængig af jagtomgivelserne. EBR-1C MRAD sigtemidlet i første billedplan er designet specielt til langdistance skydning og gør det nemt at afstandsbedømme. Inddelingerne giver desuden mulighed for hurtigt at korrigere skuddet vertikalt eller horisontalt.

Leveres inklusive beskyttelsesdæksler, batteri, 2mm L-Tec unbrakonøgle, solskygge/dugkappe og klud af mikrofiber.

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Razor HD Gen. II serien.

Produkt specifikationer:
– Forstørrelse: 4.5-27x
– Frontlinse diameter: 56mm
– Synsfelt ved 100 meter: 23,1-4 meter
– Zoomfaktor: 6x
– Rørdiameter: 34mm
– Fokusplan: første billedplan (FFP)*
– Sigtemiddel: Belyst EBR-1C MRAD
– Strømkilde: CR2032 batteri (medfølger)
– Øjeafstand: 94mm
– Parallakseindstilling: fra cirka 29 meter
– Tårne: L-Tec (tactical)
– Justeringsindelling MRAD (mm/1 klik): 0.1 (10mm)
– Maksimum intern justering MRAD: 34/13
– Finish: Anodiseret Stealth Shadow
– Længde: 366mm
– Monteringslængde for: 50,8mm
– Monteringslængde bag: 55,9mm
– Vægt: 1375 gram

* medforstørrende sigtemiddel (størrelsen af trådkorset forstørres med, så størrelsesforholdet mellem sigtemiddel og mål altid forbliver den samme) som kan benyttes til afstandsbedømmelse ved alle forstørrelser.

Læs mere

Yderligere information

Vægt 2 kg