VORTEX OPTICS RECON 15×50 R/T

5.299,00 kr.

Email

Beskrivelse

Recon R/T er en kompakt letvægts monokular som er designet specielt til længere ture i naturen, hvor hver gram ekstra vægt tæller.

Den er udstyret med en patenteret skala som gør det muligt at måle afstande til objekter som man på forhånd kender størrelsen på. Skalaen er inddelt i MRAD og er udstyret med 4 silhuetter af mennesker for hurtig afstandsbedømmelse.

Ved at benytte ED (ekstra-lav dispersion) glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning.

XR multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger. Bak4 prismerne er påført en fasekorrigende belægning som minimerer tabet af opløsning og øger kontrasten markant. De udvendige linser er desuden beskyttet mod regn, snavs og ridser via den specielle ArmorTek belægningen.

Det kompakte design med kraftig stødsikker gummiarmering er selvfølgelig vandtæt/dugfri med Argon gas og O-rings forseglinger. Argon gas går ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder desuden sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

Recon R/T er udstyret med hornformede øjestykke som blokerer perifert lys og giver dig et mere tydeligt synsfelt.

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Recon serien.

– Forstørrelse: 15x
– Frontlinse diameter: 50mm
– Synsfelt på 1000 meter: 72 meter (4.1 grader)
– Øjeafstand: 16mm
– Udgangspupil: 3,3mm
– Nærfokus: cirka 3,6 meter
– Længde: 178mm
– Vægt: 431 gram

Medfølgende tilbehør: neopren taske, beskyttelsesdæksler, Uni-Daptor stativadapter, bæltespænde, håndledsrem og klud af mikrofiber.

Læs mere

Yderligere information

Vægt 1 kg