YUKON SENTINEL 2.5×50

5.699,00 kr.

Email

Beskrivelse

YUKON SENTINEL 2.5×50

YUKON SENTINEL 2.5×50
m/lang Weaver montage

I mørke er det sky vildt lysvågent og bevæger sig ligeså naturligt som om dagen. Med den rigtige natkikkert kan man også iagttage vildtet om natten og få værdifuld viden om bestandens tilstand og færden.

Efter princippet om restlysforstærkning kan Yukon Sentinel opfange lys, der ikke kan opfattes af det menneskelige øje. Lysrefleksioner fra det iagttagede objekt forstærkes mange tusinde gange og vises på den oplyste skærm.

Den integreret, infrarød belysning hjælper til at give et mere kontrastrigt billeder som er lysere og klarer.

Sentinel tilbyder den perfekt kombination af kvalitets optik, moderne design og holdbarhed. Med generation 1 optik og 35 linjer pr. mm sikrer Sentinel et klart og kontrastrigt billede i hele synsfeltet.

Det indbygget belyste sigtemiddel giver et optimalt sigteredskab under selv de mest ugunstige lysforhold. Lysintensiteten kan justeres og sigtemidlet kan skifte mellem rødt og grønt.

Sentinel leveres på en kraftig Weaver style skinne med ”quick-release” system som garanterer en hurtig og præcis af og på montering hver gang. Der sidder desuden en Weaver skinne på siden af sigtekikkerten som kan benyttes til montering af ekstra udstyr, så som ekstra IR belysning, retningsbestemt mikrofon eller en lommelygte (medfølger ikke). Den medfølgende fjernbetjening sikrer en brugervenlig betjening af sigtekikkerten når man ligger i skydeposition.

– Generation: 1
– Forstørrelse: 2.5x
– Objektivdiameter: 50mm
– Synsfelt: 13 grader
– Øjeafstand: 45mm
– Opløsning: 35 linjer pr. mm
– IR belysning: Laser (780nm)
– Maksimal genkendelsesafstand: 5-150 meter
– Strømkilde: 2 stk. AA (3V)
– Vandtæthed: IPX4
– Dimensioner: 270x90x100mm
– Vægt: 1000 gram

Medfølgende tilbehør: taske, fjernbetjening og batteri

yukon_logo

Yderligere information

Vægt 1,5 kg