SchultZ & Larsen Classic DL

Pris: 11995 kr

Flere på lager.

Bemærk. Af sikkerhedsmæssige hensyn handles våben ikke online. Ring for nærmere info

Email

Beskrivelse

Schultz & Larsen Classic DL

Schultz & Larsen Classic DL
Et top produkt i middelklassen Classic DL er et ideelt valg til dig som ønsker en stabil riffel til hårdt kontinuerligt brug, hvor funktionaliteten er i højsædet.
På Classic DL riflen er der ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller præcision.
Den udmærker sig ved at have de samme lækre features som samtlige Schultz & Larsen rifler er kendt for, men med færre detaljer.
Her får du således også en ægte skåret Schultz & Larsen riffelpibe.
Således får du her et top produkt til en yderst fornuftig pris.
Alle dele på Classic DL er produceret i de bedste materialer og med den nyeste viden og teknologi indenfor området.

Yderligere information

Classic DL systemet er udført i stål, hvilket vil sige, at samtlige dele er bearbejdet i massivt stål, som derefter er hærdet, poleret og bruneret. Låsestol og pibe er centreret perfekt overfor hinanden, hvilket giver optimal bæring imellem pibe- og bundstykket lukkeknaster. Classic riflen er forberedt til slide & lock montage systemer som eksempelvis 1”, 30 mm, 34 mm, 36 mm samt til Zeiss skinnesystem. Den har 3 – punkts sikring med mulighed for at aflade i sikret tilstand.

Den unikke produktionsmetode som Schultz & Larsen anvender på deres skårne riffelpiber, i kombination med den spændingsfri ”match-grade”-pibe, giver en helt unik præcision. Classic DL har integrerede baser i låsestolen, men er også forboret til traditionelle baser eller Picatinny skinne. Begge dele er Schultz & Larsen også leveringsdygtige i.

Classic DL leveres som standard med et grade 1 skæfte, præcisions riffelpibe i standard kaliber og et aftageligt 3 skuds magasin. Den har vekselpibesystem, hvilket betyder at du nemt kan skifte imellem både standard- og magnum kalibre. Dog kræver det et ekstra bundstykke når der skiftes til magnum kalibre. Classic leveres med en pibe på 56 cm, Ø 16 i diamater og et M14X1 gevind. Derudover har den en brun bagkappe. Classic DL fås i både en højrehåndet version og ægte venstrehåndet version.

schultz-larsen-logo