VORTEX OPTICS DIAMONDBACK II 10×32

2.289,00 kr.

Email

Beskrivelse

Visionær kvalitet… Så simpelt kunne de populære Diamondback kikkerter beskrives. Med introduktionen af de nye Diamondback II modeller er det lykkes Vortex Optics at opdatere en klassiker med nyt og moderne design samt forbedret optik.

Denne kompakte model er perfekt til de mere fysisk krævende ture hvor hvert gram udstyr tæller. Lysstyrken er mere end tilstrækkelig til dagsbrug og et stykke tid efter solnedgang.
Fuld multilagsbelægningen på alle linseflader øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger. Bak4 prismerne er påført en fasekorrigende belægning som minimerer tabet af opløsning og øger kontrasten markant. Som noget nyt er der desuden anvendt en dielektrisk højreflekterende belægning som øger lysrefleksiviteten til tæt på 99%. Der er med andre ord et absolut minimum i tab af lys, hvilket garanterer at kikkerterne præsterer bedre i skumringen og generelt under dårlige lysforhold.

Det nye ergonomiske ”short hinge” design giver den helt rigtige fordybning i kikkerthuset og gør det mere komfortabelt at bruge kikkerten til længerevarende observationer.
Kikkerthuset er selvfølgelig vandtæt/dugfri med Argongas og O-rings forseglinger. Argongas går ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder desuden sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.
Twist-up øjestykker med ekstra lang øjeafstand gør disse modeller specielt behagelig for brillebærer.
De mange modeller i Diamondback II serien understreger at der her er tale om ægte “universalkikkerter” og det er muligt at finde en model som passer til ethvert behov.

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Diamondback II serien.

– Forstørrelse: 10x
– Frontlinse diameter: 32mm
– Optik: Fasekorrigeret og dielektrisk coatet Bak4 prismer
– Coating: Fuld multilagsbelægning
– Synsfelt på 1000 meter: 114 meter (6.5 grader)
– Nærfokus: cirka 75cm
– Øjeafstand: 13,6mm
– Pupilafstand: 55-75mm
– Udtrædelsespupil: 3,2mm
– Dimensioner: 114x117mm
– Vægt: 437 gram

Medfølgende tilbehør: slidstærk taske, beskyttelsesdæksler, bærerem og klud af mikrofiber.

Læs mere

Yderligere information

Vægt 1 kg